Young Professional Program

Elke werkgever kent de innovatiekracht van een divers en complementair team. Dat gaat verder dan elkaar aanvullende teamrollen. Het gaat vooral over het waarderen van verschil in karakter en perspectief. Hoe organiseer je dat?

Triple Talent helpt u bij de vormgeving, invulling en begeleiding van uw eigen traineeprogramma: vanaf de werving van kandidaten tot en met de vorming van zelfbewuste professionals, specifiek voor uw branche.

Daarnaast is het mogelijk deel te nemen aan één van de brede traineeprogramma’s, waarin meerdere bedrijven en organisaties participeren: uw kandidaten krijgen zo de kans om ervaring op te doen in meerdere bedrijven en sectoren en u krijgt zo breed georiënteerd talent binnen!

De young professionals zijn 2 jaar bij Triple Talent in dienst, waar zij een intensief opleidingsprogramma doorlopen. Tegelijk zijn zij bij u gedetacheerd en leveren u zo een influx van creativiteit, innovatie en

frisse energie. Na afloop van het Young Professional Program kunnen deze talenten transfervrij bij u instromen.

Doel van het Young Professional Program is het herkennen, erkennen en inzetten van toptalenten in onze diverse samenleving. Een toptalent – een Triple Talent – is iemand die buitengewone prestaties kan leveren onder grote druk, meerdere talen spreekt, vertrouwd is met meerdere culturen en invalshoeken en in staat is om complexe vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke oplossingen.

Het Young Professional Program is een tweejarig programma voor jonge, bi-culturele high-potentials. Zij krijgen een uitgebreide opleiding, gericht op persoonlijke ontwikkeling, vakbekwaamheid en oriëntatie op het werkveld waarin zij gaan dienen.

Met het Young Professional Program heb je de sleutel in handen om waarde te halen uit culturele diversiteit!

Testimonials