Projectmanagement Trainee

Kandidaten van Triple Talent kunnen worden ingezet op deelprojecten binnen uw organisatie zowel nationaal als internationaal. Gedurende 2 – 3 jaar kunnen zij rouleren en een specialistische bijdrage leveren aan een project. Van belang is dat dit projecten betreft op Bachelor en/of Masterniveau. Dit kan voor diverse richtingen binnen diverse sectoren, aangezien onze kandidaten uit diverse studierichtingen afkomstig zijn.

Management Trainee

Trainees met een duidelijk leiderschapsprofiel, kunnen bij onze klanten terecht waarbij de nadruk komt te liggen op het aansturen van teams, afdelingen of bedrijfsonderdelen. De opdrachten gedurende dit traject zijn meer gericht op de aansturing van bedrijfsonderdelen, strategievorming en tactisch leiderschap. Wat zijn kern prestatie indicatoren waarop wordt aangestuurd? Hoe verzamel je de juiste data om tot een juiste strategie te komen? Welke middelen en kennis kunnen daarvoor worden aangewend?

Maatwerk Traineeship

Wij kunnen op verzoek van uw organisatie een specifiek Maatwerk Traineeship inrichten. Als recent voorbeeld kunnen wij terugblikken op een succesvol Traineeship bij de Belastingdienst, waarbij er voornamelijk kandidaten hebben deelgenomen binnen de fiscaal/economisch/financiële studierichtingen, ICT en bestuurskunde.