Introductie

Je hebt een helicopterview zowel medisch inhoudelijk maar ook qua samenwerking en verbinding op alle niveaus. Belangrijk is affiniteit met de doelgroep, cliënten met ernstige lichamelijke, cognitieve en gedragsmatige beperkingen. Is dit op jou van toepassing? Word dan Specialist Ouderengeneeskunde in de regio Haaglanden. Solliciteer nu!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vernieuwende, toonaangevende organisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de regio Haaglanden. Vanuit diverse woonzorgcentra in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer bieden wij verpleeghuiszorg, thuiszorg en allerlei welzijnsactiviteiten. Elk woonzorgcentrum heeft een eigen identiteit en kleur. Zo biedt onze opdrachtgever de cliënten een woonomgeving die bij hen past: een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Functie

Je gaat werken voor het multidisciplinair behandelcentrum. Dit behandelcentrum biedt zorg en behandeling voor de 14 locaties. Daarnaast wordt er ook extramuralisering van integrale verpleeghuis geneeskundige zorg nagestreefd, al dan niet in samenwerking met andere externe partners. Binnen het multidisciplinaire behandelcentrum werken de specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, para- en perimedici op een prettige en bevlogen manier samen.

Functie eisen

Je bent enthousiast, gedreven en energiek. De kernwaarden open, samen en geborgen passen bij jou! Je hebt een helicopterview zowel medisch inhoudelijk maar ook qua samenwerking en verbinding op alle niveaus. Belangrijk is affiniteit met de doelgroep, cliënten met ernstige lichamelijke, cognitieve en gedragsmatige beperkingen. Je straalt deskundigheid uit (leidend) op basis van gelijkwaardigheid en toegankelijkheid.

Wat neem je mee

 • Je staat als specialist ouderengeneeskunde geregistreerd in het BIG register.
 • Je kunt duidelijk besluiten nemen in een multidisciplinair setting en de regie houden over de uit te voeren besluiten.
 • Je communiceert helder en je beschikt over een sterk empathisch vermogen.
 • Multidisciplinair samenwerken, interesse in andere disciplines, gezamenlijk onderzoeken, sparring partner
 • Je kunt goed onder druk werken.

Aanbod

 • Het betreft een fulltime functie, gewaardeerd in FWG 65. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. Daarna is er de intentie het contract na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor bepaalde tijd met een flexibel of vast rooster met de intentie die om te zetten naar onbepaalde tijd. Jij bepaalt wat past bij jouw leven!
 • Salaris bandbreedte FWG 75: 5164,53 tot € 8145,53.
 • Een 13e maand en onregelmatigheidstoeslag en 8% vakantietoeslag.
 • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Onze opdrachtgever is tenslotte niet voor niets het beste Leerbedrijf van Zuid Holland.
 • Een vitaliteitsprogramma voor een goede work/life balance.

Inlichtingen

Carmen Breeveld

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Specialist Ouderengeneeskunde? Solliciteer met jouw CV. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Carmen Breeveld telefoon: 0652825224. Of stuur een email naar carmen@tripletalent.nl.