CV versturen

Zoek jij een topbaan? Beschik je over een afgeronde Bachelor- of Masteropleiding en spreek je meerdere talen naast de Nederlandse taal? Dan ben jij het toptalent dat wij zoeken!

Mail je CV en motivatie, liefst gericht op een concrete vacature uit ons vacatureoverzicht, naar info@tripletalent.nl.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zoeken samen met jou naar een passende toppositie die de uitdagingen biedt waar jij naar op zoek bent.

Wij werken met grotere organisaties binnen de profit- en non-profitsector en realiseren plaatsingen voor kandidaten met elke (studie-)achtergrond. Wij heten je van harte welkom!

Download het e-book

Vacature aanmelden

Een topkandidaat kan uw organisatie veranderen. Stuur vrijblijvend uw vacature naar info@tripletalent.nl en laat de werving & selectie van uw professionals aan Triple Talent over.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een presentatie van multitalenten voor de positie waarvoor u een topper zoekt.

Wij werken voor grotere organisaties binnen de profit- en non-profitsector en realiseren plaatsingen voor kandidaten met elke achtergrond. Wilt u diversiteit in de top? Dan heten wij u van harte welkom!

Carrière advies

Triple Talent helpt je met jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Wij hebben tips voor een goed CV en een klinkende sollicitatiebrief, voor het ontspannen voeren van sollicitatiegesprekken en voor je eerste werkdag.

Met een goede voorbereiding ga je vol vertrouwen naar je sollicitatiegesprek en weet je welke vragen je als kandidaat goed kunt stellen.

Zodra je start bij je nieuwe werkgever is de eerste dag altijd spannend. Triple Talent helpt je met de do’s en don’ts op je eerste werkdag en hoe je kunt bijdragen aan een goede werksfeer.

En mocht je met je werkgever in gesprek willen over een promotie of over je salaris, ook dan kan Triple Talent je met advies terzijde staan.