Paving the way for talents.

Triple Talent Inclusion Partner

Triple Talent Inclusion Partner is een initiatief van Carmen Breeveld.

Triple Talent Inclusion Partner ondersteunt en stimuleert bedrijven in hun streven naar meer inclusiviteit binnen het hoger management van hun organisatie.

In 2007 heeft Triple Talent een start gemaakt met het zogenoemde TIP Traineeship. Een eerste groep high potentials is ingestroomd in het TIP Traineeship. TIP staat voor ‘Total Inclusive Program’. In 2009 stroomden de eerste trainees uit na een tweejarig traject. De trainees functioneerden 4 dagen per week binnen een regulier project of lijnorganisatie en volgden 1 dag per week een programma gericht op persoonlijke ontwikkeling, vak ontwikkeling en inclusief leiderschap.

In 2022 zijn wij verder gegaan als Triple Talent Inclusion Partner. Een logisch vervolg van de Topvrouwen Academy en mijn bestselling management boek ‘Het geheim van het old boys network’.

Wij bieden recruitment services aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar vrouwelijke executives en high level kandidaten met een cultureel diverse achtergrond voor executive posities.

Daarnaast bieden wij  Talenten programma’s voor hoogopgeleide young professionals met leiderschap ambities.

We pave the way for talents

– Carmen Breeveld –

Waarom Triple Talent Inclusion Partner?

Wij bevorderen diversiteit en inclusie door het klaarstomen en bemiddelen van board ready vrouwen naar het niveau ready to board.

Deze vrouwelijke top kandidaten beschikken over meerdere masters & MBA’s en ambiëren een positie in de bestuurlijke top en/of toezichthoudende functies binnen de top 5.000 ondernemingen van Nederland.