Introductie

Jij bent een interne verbinder met leidinggevende ervaring binnen de zorg. Je bent Iemand die keuzes durft te maken en verantwoordelijkheid neemt voor de locatie, iemand die echt voor de medewerkers staat. Jij bent authentiek, zichtbaar, empathisch en coachend.Is dit op jou van toepassing? Word dan de Locatiemanager in Zoetermeer. Solliciteer nu!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vernieuwende, toonaangevende organisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de regio Haaglanden. Vanuit diverse woonzorgcentra in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer bieden wij verpleeghuiszorg, thuiszorg en allerlei welzijnsactiviteiten. Elk woonzorgcentrum heeft een eigen identiteit en kleur. Zo biedt onze opdrachtgever de cliënten een woonomgeving die bij hen past: een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Er wonen 118 bewoners op deze locatie in Zoetermeer. De bedrijfsvoering van deze locatie vraagt extra aandacht. Samen met 120 medewerkers, de behandelaars, 3 teamleiders en 11 vrijwilligers maakt de locatiemanager iedere dag het verschil voor cliënten, mantelzorgers en andere bezoekers van WZH Oosterheem.

Functie

Wij zoeken een interne verbinder met aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de zorg. Iemand die keuzes durft te maken en verantwoordelijkheid neemt voor de locatie, iemand die echt voor de medewerkers staat. De locatiemanager weet een vertrouwensbasis op te bouwen, waardoor een open cultuur bevorderd wordt. Elkaar aanspreken, zaken uitspreken en afspraken maken, zijn daarbij vanzelfsprekend. Ervaring met leidinggeven aan verandering en verbetertrajecten is noodzakelijk. Met humor en relativeringsvermogen, passend bij je authentieke stijl, inspireer je medewerkers. Je ondersteunt teamleiders om op een open en eerlijke wijze teams te coachen bij hun ontwikkeling. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan WZH brede vraagstukken. De locatiemanager legt verantwoording af aan de directeur wonen & zorg en is lid van het team van 14 locatiemanagers. Binnen het team van locatiemanagers krijgt elke manager een portefeuille die in overleg wordt bepaald. U speelt binnen het team een constructieve rol en stemt goed af met zowel de directeur wonen en zorg als met de directe collega’s.

Functie eisen

Jij bent een ervaren en daadkrachtige manager die hét gezicht van WZH is in het verzorgingsgebied in Zoetermeer. Jij geeft , samen met medewerkers, cliënten en mantelzorgers, vrijwilligers, OR en CR vorm en inhoud aan deze locatie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het volume van de dienstverlening (zorg, welzijn, wonen), het personeel en het middelenbeheer. Je bent bedrijfsmatig goed onderlegd en in staat om de locatie uit de zwarte cijfers te houden.

Authentiek, zichtbaar, empathisch en coachend zijn woorden die onlosmakelijk met jouw persoonlijkheid verbonden zijn.

Wij geven de voorkeur voor iemand met een professionele achtergrond in de zorg met tenminste een relevante afgeronde HBO opleiding en managementopleiding.

Aanbod

  • Het betreft een fulltime functie, gewaardeerd in FWG 65. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. Daarna is er de intentie het contract na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd.
  • Een contract voor bepaalde tijd met een flexibel of vast rooster met de intentie die om te zetten naar onbepaalde tijd. Jij bepaalt wat past bij jouw leven!
  • Salaris bandbreedte FWG 65 -> 3.707,64 tot € 5.584,67 Exclusief 13e maand en onregelmatigheidstoeslag en 8% vakantietoeslag.
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Onze opdrachtgever is tenslotte niet voor niets het beste Leerbedrijf van Zuid Holland.
  • Een vitaliteitsprogramma voor een goede work/life balance.

Inlichtingen

Carmen Breeveld

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Locatiemanager? Solliciteer met jouw CV. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Carmen Breeveld telefoon: 0652825224. Of stuur een email naar carmen@tripletalent.nl.