Executive Search

DE&I Recruitment

Wij zetten ons in voor individuele bemiddeling en project recruitment.
Talentenprogramma

DE&I Trainingen & Workshops

Wij bieden verschillende trainingen en workshops aan die gericht zijn op het creëren van een inclusieve werkomgeving.

Executive Search

Wij doen executive search naar hoogopgeleide topvrouwen voor key posities in het bedrijfsleven.
Topvrouwen Academy

Topvrouwen Academy Leergang

Leer als hoogopgeleide vrouw met ambitie hoe je doorstroomt naar een functie in het topmanagement.

Meer weten over onze diensten? Bekijk onze brochure.

DE&I Recruitment, Trainingen & Workshops

– Triple Talent Inclusion Partner –

DE&I Recruitment via Triple Talent

Individuele bemiddeling

Naast alle onderzoeken die aantonen dat diverse teams – die goed worden aangestuurd – beter presteren in combinatie met de huidige krappe arbeidsmarkt, bent u bij ons aan het juiste adres omdat wij vissen uit een andere vijver.

Wij bemiddelen voor kandidaten met een afgeronde Bachelor en/of Master aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring.

 Doelgroep

 • Salarisindicatie tussen de 70 K en 100 K
 • Minimaal 5 jaar ervaring
 • Cultureel diverse achtergrond
 • Vrouwelijke toptalenten
 • Afgeronde Bachelor of Master

Project recruitment

Voor de werving & selectie van groepen medewerkers voor bijvoorbeeld (management) trainees en/of overige Traineeships, kunt u gebruikmaken van ons Total Inclusive Recruitment programma waarbij u ons het gehele traject kunt toevertrouwen.

 1. Werving
 2. Selectie
 3. Assessmentbegeleiding
 4. Traineeprogramma + Projectmanagement

Doelgroep

 • Trainee salaris + secundaire voorwaarden
 • 0-2 jaar ervaring
 • Cultureel diverse achtergrond
 • Mannen en Vrouwen
 • Afgeronde Bachelor en/of Master

Ben jij een hoogopgeleid talent en zoek jij een andere baan? Mail dan jouw CV naar ons.

Door inzenden van jouw CV ga je akkoord met ons privacy beleid.

DE&I Trainingen & Workshops via Triple Talent

Individuele bemiddeling

Naast het streven van organisaties om meer diversiteit binnen te halen, is het van groot belang om ook de huidige medewerkers klaar te stomen voor het werken in een meer diverse en inclusieve werkomgeving.

Een veilige werkomgeving is een absolute voorwaarde om diversiteit te laten slagen.

Dit geldt voor alle werknemers in een organisatie.

Om organisaties te helpen bij deze belangrijke opgave, bieden wij verschillende trainingen en workshops aan die gericht zijn op het creëren van een inclusieve werkomgeving.

Voor welke trainingen kunt u bij ons terecht?

 • DE&I Awareness + Follow up Training voor middenkader, beleid- en stafmedewerkers
 • DE&I Awareness + Follow up Training voor Managers & Directeuren
 • DE&I  Awareness + Follow up Training voor OR en Medezeggenschap
 • DE&I Awareness Training voor Recruiters & Selecteurs

Onderscheidend vermogen

Onze trainingen zijn High Impact trainingen + workshops waarbij wij de deelnemers een beleving aanbieden in plaats van hen te beleren met theoretische modellen.

Wij zijn ervan overtuigd dat door hen situaties te laten beleven, het geleerde beter zal beklijven met als gevolg een blijvend rendement.

Hierbij maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde VR technologie in combinatie met de inzet van Actieve Gamificatie modellen.

Top Executive Search.

– Triple Talent Inclusion Partner –

Hoog opgeleid en ambitieus?

Zo doorbreek jij het glazen plafond

Topvrouwen Academy Leergang

Via de Topvrouwen Academy leer jij als hoogopgeleide vrouw met ambitie om door te stromen naar een functie in het topmanagement, de Raden van Commissarissen of de Raden van Bestuur.
Ondanks de juiste kwalificaties ervaar jij helaas een glazen plafond. Je wilt doorstromen naar topniveau en komt niet in contact met de juiste mensen of wordt niet aangesteld op de functie die jij ambieert. De ervaring van selectiecommissies leert dat de oorzaken niet liggen op het gebied van kennisgebrek, maar in de ongeschreven regels, de zogenaamde soft skills. Met de juiste soft skills ligt een topfunctie direct binnen je bereik.

Daarom biedt het programma van Topvrouwen Academy maatwerk, gericht op bewustwording en het hanteren van de ongeschreven regels. Zo haal jij alles eruit wat erin zit en ben je ‘ready to board!’

Na het doorlopen van dit programma beschik je over de vaardigheden om succesvol bemiddeld te worden via het omvangrijke netwerk van de top 5.000 grootste bedrijven in Nederland.

Executive Programma

Het Executive Programma bestaat uit 16 modules gericht op de benodigde vaardigheden die nodig zijn voor het toetreden van een boardroom en/of toezichthoudende positie.

Doelgroep

 • Onze deelnemers beschikken over één of meerdere Masters al dan niet aangevuld met een MBA en beschikken over  minimaal 7 jaar werkervaring in een operationeel leidinggevende positie of een senior beleidsadviesfunctie op het hoogste niveau
 • Onze deelnemers hebben de ambitie om een eindverantwoordelijke positie te gaan bekleden en te rapporteren aan de RvB of een RvC.
 • Onze deelnemers zitten nu 1 á 2 posities onder een Raad van Bestuur en willen zich voorbereiden op een volgende loopbaanstap.
 • Deelnemers beschikken over een Bachelor of Master aangevuld met 5-7 jaar ervaring in een brede beleidsadviesfunctie of een operationeel leidinggevende positie als afdelingshoofd of projectmanager
 • Onze deelnemers hebben de ambitie om binnen 2 á 3 jaar door te stromen naar een zware MT positie binnen een middelgrote of grote organisatie
 • Onze deelnemers zitten nu 1 á 2 lagen onder een Directie positie en willen zich voorbereiden op een volgende loopbaanstap.