Executive Search

Executive Search

Wij doen executive search naar hoogopgeleide topvrouwen voor key posities in het bedrijfsleven.
Topvrouwen Academy

Topvrouwen Academy Leergang

Leer als hoogopgeleide vrouw met ambitie hoe je doorstroomt naar een functie in het topmanagement.
Talentenprogramma

Talentenprogramma

Topvrouwen academy biedt het talentenprogramma aan voor aanstormend vrouwelijk talent.

Top Executive Search.

– Triple Talent Top Executives –

Hoog opgeleid en ambitieus?

Zo doorbreek jij het glazen plafond

Topvrouwen Academy Leergang

Via de Topvrouwen Academy leer jij als hoogopgeleide vrouw met ambitie om door te stromen naar een functie in het topmanagement, de Raden van Commissarissen of de Raden van Bestuur.
Ondanks de juiste kwalificaties ervaar jij helaas een glazen plafond. Je wilt doorstromen naar topniveau en komt niet in contact met de juiste mensen of wordt niet aangesteld op de functie die jij ambieert. De ervaring van selectiecommissies leert dat de oorzaken niet liggen op het gebied van kennisgebrek, maar in de ongeschreven regels, de zogenaamde soft skills. Met de juiste soft skills ligt een topfunctie direct binnen je bereik.

Daarom biedt het programma van Topvrouwen Academy maatwerk, gericht op bewustwording en het hanteren van de ongeschreven regels. Zo haal jij alles eruit wat erin zit en ben je ‘ready to board!’

Na het doorlopen van dit programma beschik je over de vaardigheden om succesvol bemiddeld te worden via het omvangrijke netwerk van de top 5.000 grootste bedrijven in Nederland.

Talentenprogramma

Ben je een hoog opgeleide vrouw met ambities om door te stromen naar een leiderschapspositie? Topvrouwen Academy biedt ook een programma aan voor aanstormend vrouwelijk talent.

Wacht niet langer en meld je aan bij de Topvrouwen Academy en informeer naar het Talentenprogramma voor aanstormend talent.

Of download de brochure, want daarin vind je 12 verschillende modules met de benodigde vaardigheden om succesvol door te stromen.