Introductie

Basisarts meld je nu bij ons aan voor een AIOS traject in de Sociale Geneeskunde. Werken doet goed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen in de maatschappij, waar mogelijk met arbeid. Als Verzekeringsarts help je mensen met een ziekte of beperking naar dit perspectief. Je ziet de hele breedte en diepte van het medische vak én je brengt mensen duidelijkheid en perspectief.

Organisatie

Bij onze opdrachtgever werk je met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en, sociaal-medisch verpleegkundigen. Je 1e half jaar staat vooral in het teken van onze opleiding. Je wordt begeleid door een praktijkopleider en je werkt onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts. Je hebt de tijd voor je cliënten en kunt tot een afgewogen oordeel komen. Je ontwikkelt o.a. je advies- en gespreksvaardigheden. Na de opleiding tot verzekeringsarts ga je werken met een medisch secretaresse of een sociaal medisch verpleegkundige vanuit de werkvorm taakdelegatie. De werk-privébalans bij onze opdrachtgever is zonder meer goed, je werkt binnen reguliere kantoortijden.

Functie

Als Basisarts adviseer je mensen te zien wat hun mogelijkheden (nog) zijn op het gebied van werk. En als werken niet mogelijk is, bied je hen de zekerheid van een inkomen door een uitkering. Je beoordeelt zorgvuldig hoe belastbaar mensen zijn en wat hun arbeidsvermogen is. Je krijgt te maken met de hele breedte en diepte van het medische vak. Alle ziektebeelden en prognoses passeren de revue. Je beoordeelt niet alleen medisch, maar betrekt ook de sociale context. Op basis van jouw anamnese en de regelgeving sociale zekerheid, stel je een advies of beslissing op. Je doet wat goed is en wat besteding van premiegelden rechtvaardigt. Dankzij jouw expertise kan iemand straks weer verder. Je leert jouw besluit duidelijk te motiveren.

Functie eisen

Je bent betrokken bij je cliënten en gedreven in je vak. Je wilt ook de regelgeving sociale zekerheid leren kennen. Verder heb je nodig:

 • Een afgeronde studie geneeskunde.
 • Een BIG-registratie.

Aanbod

 • Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto salaris min. € 4.443,79 – max. € 6.151,79 (o.b.v. 38u).
 • Je kunt je – na de basisopleiding – specialiseren tot verzekeringsarts, waarbij onze opdrachtgever samenwerkt met externe opleiders. Ook dat 4-jarige traject wordt betaald.
 • Als verzekeringsarts met taakdelegatie groei je door naar schaal 12 (maximaal € 6.818,18 o.b.v. 38u).
 • Naast de financiële doorgroeimogelijkheden is er een arbeidsmarkttoeslag, welke kan oplopen tot € 775,- per maand. De hoogte is afhankelijk van de functie en hangt deels samen met het functioneren.
 • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (wetenschap, taakdelegatie, management, advies en beleid).
 • Je werktijden zijn flexibel, thuis werken is mogelijk.
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand.
 • Een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Step2go Support

Sollicitatie

Ben jij de Basisarts die wij zoeken? Solliciteer dan nu. Wil je meer informatie bel dan met Carmen Breeveld, Directeur Triple Talent, telefoon 06-52825224 of stuur een email naar carmen@tripletalent.nl.