Introductie

Ervaren Arts meld je nu bij ons aan voor een AIOS traject in de Sociale Geneeskunde. Werken doet goed. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen in de maatschappij, waar mogelijk met arbeid. Als Verzekeringsarts help je mensen met een ziekte of beperking naar dit perspectief. Je ziet de hele breedte en diepte van het medische vak én je brengt mensen duidelijkheid en perspectief.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever in het sociale domein, zijn wij op zoek naar gemotiveerde (basis)artsen/huisartsen/specialisten die een carrière overwegen in de sociale geneeskunde. Na de selectie en aanstelling volg je een voorprogramma gedurende 4 maanden om af te tasten of dit specialisme bij jou past? Mocht dit van beide kanten positief worden bevonden, stroom je door naar het 4-jarige programma waarbij de 4 maanden in mindering.

Functie

Als arts in het sociale domein werk je met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re- integratiebegeleiders en, sociaal-medisch verpleegkundigen. Je 1e half jaar staat vooral in het teken van onze opleiding. Je wordt begeleid door een praktijkopleider en je werkt onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts. Je hebt de tijd voor je cliënten en kunt tot een afgewogen oordeel komen. Je ontwikkelt o.a. je advies- en gespreksvaardigheden. Na de opleiding tot verzekeringsarts ga je werken met een medisch secretaresse of een sociaal medisch verpleegkundige vanuit de werkvorm taakdelegatie. De werk-privébalans in deze functie zonder meer goed, je werkt binnen reguliere kantoortijden.

Functie eisen

Je bent betrokken bij je cliënten en gedreven in je vak. Je wilt ook de regelgeving sociale zekerheid leren kennen. Verder heb je nodig:

 • Een afgeronde studie geneeskunde.
 • Een BIG-registratie.

Aanbod

 • We bieden je een jaarcontract voor (ten minste) 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Bruto salaris minimaal € 4.443,96 – maximaal € 6.151,79 (o.b.v. 38u).
 • Je kunt je – na de basisopleiding – specialiseren tot verzekeringsarts, waarbij onze opdrachtgever ook samenwerkt met externe opleiders. Ook dat 4-jarige traject wordt betaald.
 • Als verzekeringsarts-taakdelegatie groei je door naar schaal 12 (maximaal €6.818,18 o.b.v. 38u).
 • Naast de financiële doorgroeimogelijkheden is er een arbeidsmarkttoeslag, welke kan oplopen tot € 775,- per maand. De hoogte is afhankelijk van de functie en hangt deels samen met het functioneren.
 • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (wetenschap, taakdelegatie, management, advies en beleid).
 • Je werktijden zijn flexibel, thuis werken is mogelijk.
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand.
 • Een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Ben jij de Ervaren Arts die wij zoeken? Solliciteer dan nu. Wil je meer informatie bel dan met Carmen Breeveld, Directeur Triple Talent, telefoon 06-52825224 of stuur een email naar carmen@tripletalent.nl.