Young Professional Academy

Als trainee bij de Triple Talent Academy pak jij de unieke kans om in enkele kennisintensieve organisaties ervaring op te doen en aan uiteenlopende vraagstukken te werken. De functies die je daar vervult, zijn inhoudelijk uitdagend en maatschappelijk relevant. In een dynamische context ontwikkel jij je tot een breed inzetbare professional. Twee jaar lang draait alles om jouw inhoudelijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met het Traineeship van Triple Talent Academy bouw jij aan een sterk fundament voor je verdere carrière.

Daar hoort training en coaching bij. De meeste trainees, zo blijkt uit onderzoek, willen training krijgen in communicatie-, presentatie- en leiderschapsvaardigheden. Dat doen wij ook, maar wij gaan vanaf dag één verder en dieper dan dat. Jij leert je manifesteren, vanuit je eigen kracht, in een wereld die zich traditioneel gedraagt en oude normen en waarden hanteert die door de babyboomers zijn bedacht.

Het Traineeship duurt doorgaans twee jaar waarin je een aantal trainingen/workshops per jaar aangeboden krijgt. Het eerste jaar liggen de trainingen/workshops vast. Daarna bepalen we in overleg hoe het aanbod in het tweede jaar er uit ziet.
Natuurlijk maakt e-learning deel uit van dit Traineeship evenals persoonlijke coaching.

'Paving the way for talents'