Young Professional Academy

Ben jij een op zoek naar een prachtbaan? Afgestudeerd? Meertalig? En eager om je talent in te zetten voor het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken? Ben jij een Triple Talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monster aan bij het Young Professional Program van Triple Talent en pak die unieke kans om ervaring op te doen in toonaangevende bedrijven en organisaties en deel uit te maken van topteams die wicked problems voorzien van smart solutions.

Twee jaar lang draait alles om jouw inhoudelijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met het Young Professional Program van Triple Talent bouw jij aan een sterk fundament voor je verdere carrière en doe je vriendschappen op voor het leven.

Het programma wordt begeleid door ervaren en inspirerende leiders, toptrainers en mastercoaches. In bijna 25 meerdaagse modules werk je individueel, als groep en op je werkplek aan jouw persoonlijke ontwikkelpad. Het programma omvat verschillende serious games, simulaties en challenges en wordt uiteraard ondersteund met een digitaal studieportaal.

Kijk voor een  eerste indruk van de verschillende programma’s naar de voorbeelden voor Public, Finance en  IT…